Aktuellt

Ett flöde som visar det som händer i Etcongruppen. 

Möt Emil Svensson, vår nya vd på Etcon Automation i Åtvidaberg. Han kommer närmast från Cloettas fabrik i Ljungsbro där han bl a arbetat som automationstekniker inom produktion och fastighet, projektledare och underhållschef.

Här ser ni Jeffie och Sabina på "Ledarutbildning" under ledning av den professionella och engagerande Lars Sjödin www.larssjodin.com - den bästa på det mesta om ledarskap och coaching! Kunskap är makt, trevlig helg!

Nu är resultatlistan klar för årets Fastighetsgolfen by Etcon. Vi tackar och gratulerar samtliga spelare och nämner vinnaren Tsiotoglou/Hellgren hos Solar AB, andraplatsen Rydman/Nilsson på Wilhelm Stockholm AB och slutligen tredjeplatsen Sidén/Blomfeldt på Etcon 1. Samtliga resultat hittar du på här!

Ensam är inte stark (som Kristijan här) så joina Etcongruppen om du är Styr-och reglerinstallatör eller Automationstekniker. Mejla info@etcon.se och skicka med cv och en beskrivning av dig själv. Välkommen!

Stort TACK till alla utställare och spelare på årets Fastighetsgolfen by Etcon. Håll utkik här på Etcons sociala medier för inom kort kommer vi att presentera en film från dagen. Då kommer vi även att presentera några av vinnarna. Redan nu vill vi skicka med ett speciellt grattis till Johannes Kivioja från Einar Mattson som gjorde Hole In One på...

#Etconsommar

28.08.2020

Etcon har hängt med sin personal under sommaren och har en intern fototävling för alla medarbetare #etconsommar. "A sneak peek" från vår Fredriks semester.

Vi söker duktiga och erfarna SAIA-integratörer till Etcon Fastighetsteknik. Är du en erfaren installatör/tekniker med specifika kunskaper inom SAIA samt en person som vill arbeta i framkant av teknisk utveckling? Här har du möjligheten att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och...