Rekrytering

Vi behöver ofta utöka Etconfamiljen! Vi gillar att samarbeta med RekryteringsKonsulten.

SERVICETEKNIKER AUTOMATION/STYR OCH REGLERTEKNIK

Etcons servicegrupp behöver utökas med en Servicetekniker inom Automation. Här får du möjlighet att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat och härligt gäng inom en företagsorganisation som värdesätter kreativitet och nyskapande. De huvudsakliga arbetsuppgifterna service och eftermarknad. Teamet jobbar även med mindre projekt och ibland även inom entreprenader vid behov.

Vi söker dig som har erfarenhet eller bra kunskap inom fastighetsautomation / styr och reglerteknik. Kan du programmera något PLC program? Har du erfarenhet av kundkontakt? Är du serviceminded och kan hantera snabba ändringar? Är du en stjärna på att felsöka i både hård- och mjukvara? Vill du ta ett nytt steg i karriären? Då är du exakt den vi söker!

Etcon blir din arbetsfamilj och vi värderar din personlighet och vem du är högt. Att kunna hantera kunder är en mycket viktig del i denna tjänst, vi ser gärna att du är ödmjuk, lyhörd och trygg i ditt möte med kunder. Att vara en lagspelare gentemot hela företaget är även detta av stor vikt. Ingen blir stark av att vara ensam, stark blir man som lag.

Sök jobbet här!

SPONTANANSÖKAN?
Mejla till info@etcon.se och märk med tjänsten du söker.
Skicka med CV och referenser. Du behöver ha erfarenhet från branschen samt kunna svenska språket flytande i tal och skrift.

PRAKTIKPLATS?
Gärna! Vi tar emot praktikanter från yrkesutbildningar.
Mejla till info@etcon.se och berätta mer om dig själv!